“Waarheen je ook gaat, ga met heel je hart.” (Confucius)

In mijn werk ontmoet ik mensen op een kruispunt in hun leven. Ze hebben een pittige periode achter de rug of zitten er nog middenin. Ze willen het graag goed doen en stellen zichzelf hoge eisen. Ze werken hard om weer wat vaste grond onder de voeten te krijgen, maar het gaat moeizaam. Hun hoofd is druk en lijkt nooit stil te staan. Vaak zijn ze vermoeid en hebben ze weinig energie.

Tijdens de wandelcoaching gaan we de natuur in. Daardoor ontstaat er haast als vanzelf rust en ruimte; in jouw hoofd en in de rest van jouw systeem.

We creëren overzicht en brengen focus aan. Vervolgens onderzoeken we wat jij nodig hebt om de eerste stappen in jouw nieuwe leven te zetten.

In mijn coaching richt ik me vooral op de toekomst. Natuurlijk staan we stil bij jouw probleem en hoe dit is ontstaan, maar uiteindelijk gaat het er om dat je patronen en gedrag ontwikkelt, die bijdragen aan jouw geluk in de toekomst. Daarom onderzoeken we hoe jij wilt leven. Waar word jij blij van? Waar krijg jij energie van? Wat is voor jou écht belangrijk?

Coaching

Iedereen komt in zijn leven momenten tegen dat je er even niet meer zelf uitkomt. Je zoekt naar antwoorden en oplossingen, maar je vindt ze niet. Gesprekken met vrienden en familie helpen enigszins, maar onvoldoende. Dan is het prettig wanneer er iemand is die even een stukje met je meeloopt tot je weer zelfstandig verder kunt. Iemand die zonder waardeoordeel naar je kijkt en 100% aandacht heeft voor jou. Iemand die jou gestructureerd een aantal goede vragen stelt, waardoor je bij de kern van het probleem komt en de antwoorden op jouw vragen vindt. Een goede coach vertelt je niet wat je moet zien, maar helpt je te ontdekken waar je kunt kijken.

Coachingstraject: ‘Kiezen voor wat echt belangrijk is’.

Ik werk graag met een coachingstraject, omdat ik resultaatgericht wil coachen. Ik wil dat mijn klanten weten waar ze aan toe zijn en dat het duidelijk is waarheen de coaching leidt. Het coachingstraject heeft daarom een duidelijk begin- en eindpunt en bestaat uit 4 wandelingen van ongeveer anderhalf uur (90 minuten), voorafgegaan door een oriëntatiewandeling van ongeveer 3 kwartier (45 minuten).

Tijdens de oriëntatiewandeling maken we jouw situatie en vraag concreet. We onderzoeken jouw probleem en bespreken het gewenste resultaat. Wat moet het traject jou opleveren? Wanneer ben jij tevreden?

Daarnaast gebruiken we deze wandeling ook om te bepalen of er een ‘klik‘ is. De wandelcoaching is altijd onderdeel van een persoonlijk groeiproces en dan is het belangrijk dat de samenwerking van beide kanten goed voelt.

De oriëntatiewandeling is vrijblijvend en gratis wanneer je vervolgens doorgaat in een traject. (Mocht je na de oriëntatiewandeling toch besluiten om niet verder te gaan, dan reken ik voor de wandeling €35,-.)

Tijdens de 4 coachwandelingen gaan we aan de slag met jouw vraag en werken we heel gericht toe naar het gewenste resultaat. Na elke wandeling ontvang je van mij een verslag.

Voor particulieren kost het coachingstraject €595,- (incl. BTW). 

Wil je gecoacht worden? Neem dan contact met me op!

Prijzen voor bedrijven op aanvraag.

Omgeving

Ik loop in de mooie natuur van de Appèlbergen (Glimmen) en het Noordlaarderbos (Noordlaren / Midlaren). Deze gebieden zijn het hele jaar door prachtig en toegankelijk en ze hebben alles in zich; bos, heide, water, rust, ruigheid en schoonheid :-).